15+ Google Reviews
5/5
Carvillage

Carvillage

Jouw partner in de automotive!

Neem contact op

BART GELOK

Openingstijden

Bezoek ons

Carvillage B.V.
Klein Frankrijk 31B
4461 ZN Goes

Wat klanten vinden:

A.S.C
Lees verder
Vandaag een Rav4 2018 opgehaald, stond klaar met kenteken en een nieuwe APK. Ik heb werkelijkwaar van alles gevraagd! +- 30m gedurende telefoon gesprek alvorens een rit gemaakt naar locatie waarbij ik vervolgens uitgebreide instructies van alle opties en mogelijkheden. Er zijn totaal geen rare vragen en ruimte voor ook niet standaard verzoeken mbt garantie uitbreidingen. Deze jongens onderscheiden zich door transparante communicatie en nemen daadwerkelijk de tijd voor je.
M&M
Lees verder
Bij Carvillage een zoektocht neergelegd om de mooiste Skoda Octavia te vinden die er is, dat is meer dan gelukt! Met hun uitgebreide netwerk en deskundigheid vinden ze altijd de auto die bij je past. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Bart en Denny!
P van Dorst
Lees verder
Wij zijn keurig netjes ontvangen bij Carvillage en hadden alle tijd voor ons om tot een compromis te komen. Er werd helemaal niets opgedrongen en kijken terug op een betrouwbaar bedrijf
R. Speijkers
Lees verder
Zeer goed zaken kunnen doen met de mensen van Carvillage, de door mij aangekochte auto werd super goed afgeleverd. Alles was gedaan zoals afgesproken. Een speciale dank voor Denny.
L. van der Gijp
Lees verder
Mooi bod gehad op mijn auto. Goede service met een snelle afhandeling. Fijn contact gehad met Denny en Bart. Echt een aanrader!
M. van der Heijden
Lees verder
Prettig contact gehad met Carvillage over mijn BMW. Helaas net niet genoeg geboden door de handelaren om tot een akkoord te komen, maar Carvillage dankbaar voor de tijd die erin gestoken is!
M. Buzeijn
Lees verder
Top service van Denny en Bart! Goed geholpen met de verkoop van onze auto en zoekopdracht naar een nieuwe auto. Bedankt!
N. Delvaux
Lees verder
Top!! Goede service en top communicatie! Zeer professioneel
Previous
Next