15+ Google Reviews
5/5
Carvillage

AAnkoopservice

Het kopen van een auto wordt een fluitje van een cent.

Begeleiding van A tot Z

Hoe werkt het?

  • U levert een auto aan of wij zoeken de auto op naar wens
  • Met onze systemen doen wij de background check
  • Wij adviseren u waar mogelijk. Want, is de auto die ik zoek wel betrouwbaar?
  • Indien gewenst controleren wij de auto op locatie
  • Is alles perfect? Dan begint de onderhandeling met de verkopende partij
  • Wilt u de auto financieren? De offerte stellen wij voor u op.
  • Gekocht! U kunt zorgeloos genieten van uw nieuwe auto!

Volledige begeleiding

Zoektocht, aankoopkeuring, onderhandelingen, koopovereenkomst, aflevering aan huis? Wat een gedoe. Gelukkig neemt Carvillage alles uit handen. Met Carvillage wordt het kopen van een tweedehands auto een geweldige ervaring.

 

Geen stress en onderzekerheid

Is dit wel de juiste auto voor mij? Betaal ik niet teveel? Is die verkoper wel betrouwbaar? Koop ik geen barrel? Dankzij onze screening vooraf, de aankoopkeuring en onze unieke nazorg, nemen we al deze onzekerheden bij je weg.

 

Deze beste deal voor je auto

Wij regelen de beste deal voor je nieuwe auto. Bijvoorbeeld door een lagere prijs, of gratis extra’s zoals garantie of een set winterbanden. Je oude auto wordt voor de hoogste prijs verkocht binnen ons netwerk

Vind mijn auto!

A.S.C
Lees verder
Vandaag een Rav4 2018 opgehaald, stond klaar met kenteken en een nieuwe APK. Ik heb werkelijkwaar van alles gevraagd! +- 30m gedurende telefoon gesprek alvorens een rit gemaakt naar locatie waarbij ik vervolgens uitgebreide instructies van alle opties en mogelijkheden. Er zijn totaal geen rare vragen en ruimte voor ook niet standaard verzoeken mbt garantie uitbreidingen. Deze jongens onderscheiden zich door transparante communicatie en nemen daadwerkelijk de tijd voor je.
M&M
Lees verder
Bij Carvillage een zoektocht neergelegd om de mooiste Skoda Octavia te vinden die er is, dat is meer dan gelukt! Met hun uitgebreide netwerk en deskundigheid vinden ze altijd de auto die bij je past. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Bart en Denny!
P van Dorst
Lees verder
Wij zijn keurig netjes ontvangen bij Carvillage en hadden alle tijd voor ons om tot een compromis te komen. Er werd helemaal niets opgedrongen en kijken terug op een betrouwbaar bedrijf
R. Speijkers
Lees verder
Zeer goed zaken kunnen doen met de mensen van Carvillage, de door mij aangekochte auto werd super goed afgeleverd. Alles was gedaan zoals afgesproken. Een speciale dank voor Denny.
L. van der Gijp
Lees verder
Mooi bod gehad op mijn auto. Goede service met een snelle afhandeling. Fijn contact gehad met Denny en Bart. Echt een aanrader!
M. van der Heijden
Lees verder
Prettig contact gehad met Carvillage over mijn BMW. Helaas net niet genoeg geboden door de handelaren om tot een akkoord te komen, maar Carvillage dankbaar voor de tijd die erin gestoken is!
M. Buzeijn
Lees verder
Top service van Denny en Bart! Goed geholpen met de verkoop van onze auto en zoekopdracht naar een nieuwe auto. Bedankt!
N. Delvaux
Lees verder
Top!! Goede service en top communicatie! Zeer professioneel
Previous
Next